Vores profil

Kontakt os

Vores baggrund

Vognmandsfirmaet bygger på flere års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen.

Der er samlet en masse erfaring op på vejen, hvilket kommer vores kunder tilgode nu. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor.
Vi tilbyder mange services, så kig under produkter i menuen, og find den service du ønsker.

Mission & Vision

Vi har gennem mange års erfaring fundet vores kerne services, som vi tilbyder til dig. Vores primære ekspertiseområder er kørsel af jord, ral, granit, muld, kompost, sand, stabilgrus og træflis. Ydermere tilbyder vi grabning af f.eks. haveaffald, plus diverse løfteopgaver med kran.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores services og er fuldt tilfreds med hele processen fra første opkald til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder kundernes behov.

Kontakt info

TLF: +45 2047 3091
EMAIL: INFO@VOGNMANDSFIRMAET.DK

Åbningstider

MANDAG TIL TORSDAG: KL. 8.00 – 16.00
FREDAG: KL. 8.00 – 15.00
LØRDAG OG SØNDAG: ÅBEN EFTER AFTALE

Adresse

VOGNMANDSFIRMAET
KAREN JEPPESENGADE 49,
GYLLING, 8300 ODDER

Følg med på

Copyright© – 2021 – Vognmandsfirmaet.dk | Udviklet af Movaweb.dk